Samen werken aan Hartverwarmend Roosendaal

Alleen ga je sneller, maar door samen te werken kom je verder. Uit samenwerking ontstaat er breder draagvlak en creëer je verbinding. Daarom werken we vanuit Roosendaal Citymarketing op structurele basis samen met verschillende partijen in de gemeente. Zo ook tijdens de brainstormsessie op 19 oktober voor de campagne Hartverwarmend Roosendaal.

Concept Hartverwarmend Roosendaal

Hartverwarmend Roosendaal is een overkoepelend concept waarmee we Roosendaal als een gezellige stad met een warme en sfeervolle winterbeleving willen positioneren en mensen tot een bezoek aan Roosendaal willen verleiden. Tijdens de brainstormsessie die we hielden, gingen we gezamenlijk op zoek naar mogelijkheden om meer nog meer beleving te creëren in de stad en dorpen tijdens de winterperiode.

Samen bereiken we meer

Door met verschillende disciplines en visies samen te komen voor hetzelfde doel, zorgen we voor de sterkst mogelijke campagnes voor Roosendaal. We zorgen voor verbinding en campagnes die zo steeds meer bereik hebben en bijdragen aan het doel om van Roosendaal een aantrekkelijke woon- en leefstad te maken.

Benieuwd wat er dit jaar op het hartverwarmende programma staat? Houd onze Social Media kanalen op Facebook (Bezoek Roosendaal en In Roosendaal) en Instagram (Bezoek Roosendaal en In Roosendaal) goed in de gaten!