Evenement aanmelden

Jij organiseert een evenement in de gemeente Roosendaal. Wij helpen je graag met het aanmelden via de gemeente en de promotie van je evenement. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is en doorloop de stappen. Liever persoonlijk contact? Dan kan ook!

Aanmelden UITagenda

Organiseer je een activiteit op een eigen locatie, dan zijn er twee dingen belangrijk: het bestemmingsplan moet jouw activiteit toestaan én je evenement moet bekend gemaakt worden. Zolang het event op eigen terrein is, heb je niet te maken met meldingen of vergunningen van de gemeente. Het bekend maken van je activiteit doen wij graag voor je via onze digitale UITagenda. Alle recreatieve evenementen en activiteiten die openbaar toegankelijk zijn, plaatsen wij kosteloos online. Evenementen die interessant zijn voor bezoekers van buiten Roosendaal zetten we door naar de websites van Visit Brabant en Omroep Brabant voor zichtbaarheid in heel Brabant.

Aanmelden UITagenda

Evenement of activiteit aanmelden bij de gemeente

Organiseer je een evenement of activiteit in de openbare ruimte, dan geldt er minimaal een meldingsplicht. De gemeente Roosendaal maakt onderscheid tussen kleine en grote evenementen dus bepaal allereerst onder welke categorie jouw activiteit valt. Voldoe je niet aan de voorwaarden voor een klein evenement, dan heb je naast een meldingsplicht ook een vergunning nodig. Op de website van de gemeente wordt uitgelegd hoe dat werkt. 

Evenement aanmelden

Meer over evenementen organiseren en promoten

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.