Voor organisaties

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Hieronder lees je op welke wijze wij jouw organisatie en/of evenement kunnen ondersteunen. Ben je gebaat bij een ander soort samenwerking, dan verwijzen we je graag naar onze partners. Hoe dan ook, samen staan we sterker.

Wat doen wij voor jou?

We werken graag samen met organisaties die net als wij willen bouwen aan een bloeiende gemeente. We kunnen jouw organisatie op diverse manieren ondersteunen. Dit kan met een eigen pagina van jouw onderneming op onze website Bezoek Roosendaal, het opnemen van jouw evenement in de UITagenda of bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van beeldmateriaal. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Lees verder

Wegwijzer

Wie doet wat in de stad? Verschillende overkoepelende partijen behartigen de belangen van ondernemers, makers en bewoners. Tussen deze organisaties is veel samenwerking, toch is het niet altijd direct duidelijk waar je met een vraag of nieuw initiatief kunt aankloppen. Voor de juiste ondersteuning brengen we je in contact met onze samenwerkingspartners in de stad. Lees verder over bij wie je moet zijn in Roosendaal.  

 

 

 

Lees verder

Samen werken voor Roosendaal

Roosendaal versterken is het gezamenlijke doel waar wij met onze partners naar streven. We werken samen, leggen verbindingen en zoeken connecties. Ondersteuning vanuit Roosendaal Citymarketing kan in vele vormen. Draag jij bij aan een beter Roosendaal, of heb je ideeën hiervoor? We nodigen je van harte uit voor een kennismaking waarin we de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken. 

Neem contact op
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.