Voor organisaties

Roosendaal Citymarketing stimuleert mensen te laten kiezen voor Roosendaal en zo een evenwichtige groei van de stad te realiseren. We zetten ons in voor de economische, maatschappelijke en cultureel ontwikkeling in de stad. Dat kunnen wij niet alleen. We werken graag samen met organisaties die net als wij willen bouwen aan een bloeiende gemeente. Bedrijven, stichtingen en evenementenorganisatoren nodigen we van harte uit voor een kennismaking waarin we de mogelijkheden voor samenwerking bespreken. Samen staan we sterker.

Samen werken voor Roosendaal

Roosendaal verbeteren is het gezamenlijke doel waar wij en onze partners naar streven. Draag jij hieraan bij, of heb je ideeën voor verbetering? We komen graag met je in contact om een samenwerking te bespreken. Als organisatie werken wij aan de populariteit van de gemeente door een positief imago te creëren, in vaktermen de branding van de stad. Hieraan verbonden is de marketing: het zichtbaar maken van de sterke punten van Roosendaal. Het aanbod zetten wij in de etalage. De organisatie en ontwikkeling van evenementen en activiteiten laten wij aan partners over. We werken met hen samen, leggen verbindingen en zoeken connecties waar mogelijk. Een goede samenwerking is voor ons: gezamenlijk de positie van Roosendaal versterken.

Neem contact op

Samenwerking Het Roosendaals Treffen

Het Roosendaals Treffen is een mooi voorbeeld van een samenwerking met de gemeente Roosendaal als initiatiefnemer en Mark van Dooren van het Roosendaalse bedrijf Sundance Events voor de praktische organisatie. De rol van Roosendaal Citymarketing hierin is het zichtbaar maken van het evenement en verbinden van verschillende partijen. Wij namen daarnaast de promotie bij zowel (potentiële) deelnemende organisaties als bezoekers op ons, de aankleding van de podia en de evaluatie achteraf. Nog een mooi voorbeeld van verbinding was de aanwezigheid van Omroep Brabant Bus, die na overleg hun bestaande planning aanpasten en tijdens het evenement kwamen filmen. Nog meer weten over wat we deden voor dit bijzondere Roosendaalse evenement? 

Lees meer

Met wie we samen kunnen werken

Hotels, campings en B&B

Een hotel, camping of B&B krijgt een eigen pagina op onze bezoekerswebsite voor extra zichtbaarheid. Zij ontvangen de gedrukte UITagenda, citymap, fiets- en wandelroutes om hun gasten van tips te kunnen voorzien. Daarnaast worden ze meegenomen in overkoepelende campagnes gericht op verblijf in Roosendaal.  

Bijzondere of innovatieve bedrijven

Een duurzaam of vooruitstrevend bedrijf inspireert lichten we graag uit met een ondernemersverhaal op onze website In Roosendaal. Op deze manier willen we het ondernemersklimaat op positieve wijze onder de aandacht brengen, andere of toekomstige ondernemers stimuleren en ook aan studenten/talenten laten zien wat Roosendaal te bieden heeft. Ook In Roosendaal heeft social media kanalen om de juiste doelgroep te bereiken.  

Stakeholders en belangenorganisaties

Het Leisurepark, Binnenstad en Stadsoevers helpen wij met de gebiedspositionering. Wij etaleren de unieke kwaliteiten en zorgen daarnaast voor aansluiting met het merk Roosendaal.

Evenementenorganisatoren

Een evenementorganisator ondersteunen wij met advies en door te helpen met het proces van idee naar uitvoering. Roosendaal Citymarketing biedt een pakket aan promotiemiddelen beschikbaar voor ieder evenement en bieden advies op maat.

Roosendaalse makers en creatieven

Roosendaalse makers kunnen hun producten verkopen in de Winkel van Roosendaal. We fungeren niet alleen als (extra) verkooppunt maar zorgen ook voor extra zichtbaarheid. 

Bedrijven, scholen en andere kennisinstellingen

We brengen opleiders en het bedrijfsleven bij elkaar door verbindingen te leggen. We stimuleren en ondersteunen initiatieven die studenten en ondernemers kennis laten maken zoals een bedrijven- of stagemarkt.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.