Wat wij doen

Wij helpen Roosendaal vooruit en werken aan een positief en aantrekkelijk imago voor de stad. Wat willen we voor onze gemeente? Waarin willen we ontwikkelen? Welke bedrijven, bezoekers of inwoners willen we aantrekken? Wat heeft Roosendaal nodig om de lange termijn ambities te realiseren als het gaat om de ontwikkeling en groei. Dat gaat over een gezonde toekomst voor later, maar ook over nu. Voor de eigen inwoners en bedrijven en bezoekers van buitenaf. Waar de gemeente de middelen en het beleid maakt dat nodig is om de stad te ontwikkelen, bieden wij de expertise en creativiteit om het imago van de stad te verbeteren en ervoor te zorgen dat meer bewoners, bezoekers, bedrijven en talenten voor Roosendaal kiezen.

Welke doelen we nastreven, wie we willen bereiken en hoe we dat gaan doen staat beschreven in ons meerjarig, strategisch plan. Met die basis ontwikkelen we een jaarplan waarin we concreet onze campagnes en projecten beschrijven: alles draagt bij aan het op de kaart zetten van Roosendaal.

Wij beheren en onderhouden de veel bezochte websites Bezoek Roosendaal en In Roosendaal net als de bijbehorende social media kanalen. Daarnaast stimuleren wij toeristisch bezoek aan de stad en bieden wij informatie zoals stadsgidsen, wandel- en fietsroutes, arrangementen en Roosendaalse producten via de VVV/Winkel van Roosendaal. 

Projecten en campagnes

In projecten en campagnes vind je concreet waar we onze aandacht aan besteden. We maken scherpe keuzes zodat we zo effectief mogelijk onze kennis, expertise en middelen inzetten om de doelen te bereiken.

Bekijk het overzicht

Onze plannen

Waarom we doen wat we doen en hoe we onze doelen bepalen, lees je in ons strategisch meerjarenplan. Op welke manier we de ambities van de gemeente ondersteunen in de groei van het aantal bewoners bijvoorbeeld. In het jaarplan staat projectmatig waar we elk jaar de focus op leggen.  

Lees onze plannen

Het merk Roosendaal

Alles wat wij doen is in dienst van Roosendaal, de gemeente in zijn geheel maar zeker ook het ‘merk’ Roosendaal. We werken aan de populariteit en het imago van Roosendaal voor inwoners, talenten, bedrijven en bezoekers, zowel huidige als toekomstige. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? 

Lees meer

Winkel van Roosendaal

Een fysieke winkel en ontmoetingspunt voor bezoekers. Een plek waar je actuele en betrouwbare informatie krijgt over de gemeente Roosendaal. Met arrangementen, stadsgidsen, fiets- en wandelroutes en unieke cadeaus uit Roosendaal.  

Neem een kijkje

Samenwerken

Wij geloven dat we door samen te werken Roosendaal verder kunnen brengen. Gezamenlijk kunnen we de ambities van Roosendaal waarmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden om elkaar te versterken?  

Lees verder
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.