Merk Roosendaal

Een sterk merk is essentieel om mensen aan je te binden. Hoe mensen over Roosendaal denken en praten, bepaalt populariteit van de gemeente. Het bepaalt de aantrekkingskracht op nieuwe inwoners, studenten, bedrijven en bezoekers. Een sterke positie krijg je door krachten te bundelen en samen een duidelijke en gezamenlijke merkstrategie te volgen. Het is onze rol het merk Roosendaal zo goed mogelijk uit te dragen en anderen te stimuleren dat ook te doen. 

Merkfilms

Verhalen, zeker in de vorm van video, versterken de identiteit en het imago van Roosendaal. Wij zetten merkfilms in als middel om onze boodschap krachtig over te brengen bij de juiste doelgroep. We tonen de films online, maar ook tijdens evenementen, zoals het Roosendaal Treffen waar verbinding met inwoners centraal staat. Roosendaalse organisaties mogen deze films vrij gebruiken in hun communicatie. Zo laten we samen Roosendaal op z’n best zien.  

Bekijk de films en zet ze in

Beeldmateriaal

Op zoek naar foto's van Roosendaal? Roosendaalse ondernemers, organisaties of bedrijven kunnen foto's van Roosendaal inzetten voor eigen communicatie. Wij delen graag een selectie foto's met je. Bij interesse kun je contact met ons opnemen.  

Neem contact op

Partners van de stad

De toekomst van Roosendaal creëren we samen. Interesse om gezamenlijk Roosendaal te verbeteren? Word partner van de stad! 

Neem contact op

Winkel van Roosendaal

De VVV/Winkel van Roosendaal brengt het merk Roosendaal dichtbij. Toeristische informatie in tastbare vorm, denk aan citymaps, wandel- en fietsroutes, zijn belangrijke middelen om bezoekers te inspireren en activeren Roosendaal te ontdekken. De winkel staat vol met unieke producten van Roosendaalse bodem en we staan er altijd voor open om ruimte te maken voor nieuwe artikelen! We nodigen creatieve en culturele makers uit de gemeente dan ook graag uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden tot samenwerkingen te bespreken. 

Meer informatie

Meer over wat we doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.