Merk Roosendaal

Een sterk merk is essentieel om mensen aan je te binden. Hoe mensen over Roosendaal denken en praten, bepaalt populariteit van de gemeente. Het bepaalt de aantrekkingskracht op nieuwe inwoners, studenten, bedrijven en bezoekers. Een sterke positie krijg je door krachten te bundelen en samen een duidelijke en gezamenlijke merkstrategie te volgen. Het is onze rol het merk Roosendaal zo goed mogelijk uit te dragen en anderen te stimuleren dat ook te doen. 

Merkfilms

Wij zetten merkfilms in als middel om onze boodschap over te brengen. Verhalen, zeker ook in de vorm van video, versterken de identiteit en het imago van Roosendaal. In onze algemene merkfilm vertellen we het verhaal van Roosendaal door de inwoners zelf en laten zij zien wat de stad te bieden heeft. Met de bedrijvenfilm willen wij Roosendaal laten zien als gemeente die ondernemers met ambitie de ruimte voor ontwikkeling biedt. Bovendien willen we duidelijk maken dat Roosendaal een stad is die talent aantrekt en werkgelegenheid biedt. 

De bezoekersfilm heeft als doel Roosendaal positioneren als aantrekkelijke bestemming voor één of meerdere dagen. De doelgroep die we hiermee willen bereiken zijn dagbezoekers in het algemeen, maar ook de groep die de ‘levensgenieter’ wordt genoemd. Roosendaal heeft bezoekers van de stad ontzettend veel te bieden!

Roosendaalse organisaties mogen deze films inzetten in hun communicatie en presentaties over Roosendaal. Denk bijvoorbeeld aan jouw website, gebruik bij een presentatie op een open dag, de acquisitie van bedrijven of makelaars die Roosendaal willen laten zien als woonplaats, et cetera. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Winkel van Roosendaal

De VVV/Winkel van Roosendaal brengt het merk Roosendaal dichtbij. Toeristische informatie in tastbare vorm, denk aan citymaps, wandel- en fietsroutes, zijn belangrijke middelen om bezoekers te inspireren en activeren Roosendaal te ontdekken. De winkel staat vol met unieke producten van Roosendaalse bodem en we staan er altijd voor open om ruimte te maken voor nieuwe artikelen! We nodigen creatieve en culturele makers uit de gemeente dan ook graag uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden tot samenwerkingen te bespreken. 

Meer informatie

Beeldmateriaal

Op zoek naar foto's van Roosendaal? Roosendaalse ondernemers, organisaties of bedrijven kunnen foto's van Roosendaal inzetten voor eigen communicatie. Wij delen graag een selectie foto's met je. Bij interesse kun je contact met ons opnemen.  

Neem contact op

Partners van de stad

De toekomst van Roosendaal creëren we samen. Het is niet voor niets de titel van ons jaarplan 2023, wij werken graag samen. Interesse om gezamenlijk Roosendaal te verbeteren? Word partner van de stad! 

Lees meer

Meer over wat we doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.