Actueel

Roosendaal op de kaart zetten is ons doel. We focussen ons daarbij op vier groepen, elk op hun manier belangrijk voor het bereiken van dat doel: bezoekers, bewoners, studenten en bedrijven. Van evenementen tot aan samenwerkingen met bedrijven, van kunst- en theaterprojecten tot aan sportieve activiteiten. We ondersteunen partners of organiseren de uitvoering van campagnes en projecten helemaal zelf. Wat we doen, voor wie en wat de resultaten zijn lees je hier!

  • Voor de bezoekers

  • Onze inwoners

  • Studenten & jonge talenten

  • Bedrijven & ondernemers

7 resultaten

Studentenfilm

Studentenfilm

Via onze studentenfilm tonen wij de mogelijkheden van het studeren en werken in Roosendaal. Neem een kijkje achter de schermen.

Lees meer

Merkfilms

Merkfilms

Opvallen in een overvolle online wereld is uitdagend. Wij zorgen met onze merkfilms voor sterke, visuele content om het verhaal van Roosendaal over te brengen.

Lees meer

Bewonerscampagne

Bewonerscampagne

In onze meerjarige bewonerscampagne Ongekend in Roosendaal delen bijzondere inwoners hun unieke verhalen.

Lees meer

Roosendaals Treffen

Roosendaals Treffen

Het Roosendaals Treffen is het evenement van en voor Roosendalers. Lees op welke manieren wij hebben gezorgd voor verbinding en zichtbaarheid.

Lees meer

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.