Evenementpromotie

Jij organiseert een activiteit of evenement en wilt daar zichtbaarheid aan geven. Wij helpen je graag met de promotie. UITagenda, social media berichten, blogartikelen, drukwerk, posters en digitale billboards behoren allemaal tot de mogelijkheden. Bekijk hier wat je kunnen doen om jouw evenement te promoten. 

Promoot mijn evenement in de digitale UITagenda

De UITagenda is een van de bekendste middelen om een evenement in Roosendaal te promoten. Naast de papieren versie is er ook een digitale versie van dit overzicht van Roosendaalse activiteiten op de site Bezoek Roosendaal. Wil je je (openbare) activiteit of evenement hiervoor aanmelden dan kun je dat gratis doen, wij plaatsen dit vervolgens online.

Aanmelden UITagenda

Papieren UITagenda en Poster

De digitale agenda kent ook een papieren variant, die we elk kwartaal drukken en waarop plaats is voor ongeveer 35 evenementen die wij selecteren. De UITagenda is beschikbaar op verschillende drukbezochte plekken en horeca door de hele gemeente Roosendaal. Daarnaast maken wij maandelijks de UITagendaposter waarop we een selectie van de aankomende evenementen tonen.

Aanmelden UITagenda

Promotie op social media

Vandaag de dag mag social media uiteraard niet ontbreken bij de promotie van evenementen. Daarom promoten wij activiteiten en evenementen op de social media kanalen van Bezoek Roosendaal. We zijn zowel met een groot aantal volgers vertegenwoordigd op Instagram en Facebook. Ongeveer twee weken voorafgaand aan het evenement vind je een social post of story op deze kanalen. Deze story’s maken we volgens een vast template op met daarin de naam, datum en locatie van je activiteit.

Social media promotie

Outdoor media

Een goede promotie van evenementen is altijd een combinatie van verschillende middelen en kanalen. Een daarvan is outdoor media waarmee we de borden langs de weg bedoelen: displays, posters in bushokjes, digitale billboards of de grote mast langs de A17. Met de inzet van outdoor media zet je je evenement pas echt goed in de schijnwerpers in heel Roosendaal. Lees hier over alle mogelijkheden van Outdoor Media.

Lees meer

Snel naar

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.