Merkfilms

Wij zetten merkfilms in als middel om onze boodschap over te brengen. Verhalen, zeker ook in de vorm van video, versterken de identiteit en het imago van Roosendaal.

Algemene merkfilm

In onze algemene merkfilm vertellen we het verhaal van Roosendaal door de inwoners zelf en laten zij zien wat de stad te bieden heeft. 

Bedrijvenfilm

Met de bedrijvenfilm willen wij Roosendaal laten zien als gemeente die ondernemers met ambitie de ruimte voor ontwikkeling biedt. Bovendien willen we duidelijk maken dat Roosendaal een stad is die talent aantrekt en werkgelegenheid biedt. 

Bezoekersfilm

De bezoekersfilm heeft als doel Roosendaal positioneren als aantrekkelijke bestemming voor één of meerdere dagen. De doelgroep die we hiermee willen bereiken zijn dagbezoekers in het algemeen, maar ook de groep die de ‘levensgenieter’ wordt genoemd. Roosendaal heeft bezoekers van de stad ontzettend veel te bieden!

Studentenfilm

Met de studentenfilm brengen wij die de diverse mogelijkheden van het studeren en werken in Roosendaal positief onder de aandacht. We lichten interessante stage- en werkplekken uit die aansluiten bij de opleidingen die in Roosendaal worden aangeboden. Door meer studenten en talenten te laten kiezen voor Roosendaal als stad om te studeren én te werken, willen we talent aantrekken en behouden.

 

Zet jij de films al in?

Roosendaalse organisaties mogen deze films inzetten in hun communicatie en presentaties over Roosendaal. Denk bijvoorbeeld aan jouw website, gebruik bij een presentatie op een open dag, de acquisitie van bedrijven of makelaars die Roosendaal willen laten zien als woonplaats, et cetera. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.