Stadsgids

De stadsgids is eind 2023 compleet vernieuwd. Wat er veranderd is? We hebben de plattegrond verbeterd door deze te updaten en specifieker in te zoomen op de binnenstad. We tonen de hoogtepunten in het centrum op het gebied van shoppen, horeca, urban sports, cultuur en historie. Je vindt er een verrassende stadswandeling, verschillende shoproutes plus wandel- en fietsroutes in het buitengebied. Ook besteden we aandacht aan (de verbinding met) Leisurepark Roosendaal die met een eigen kaartje en hun aanbod speciaal worden uitgelicht. De vernieuwde vormgeving en fotografie heeft een frisse look and feel. QR-codes zorgen voor een makkelijke, moderne verwijzing naar routes en meer informatie op de website van Bezoek Roosendaal.

Gastvrijheid

De stadsgids is gratis verkrijgbaar bij de Winkel van Roosendaal en op drukbezochte locaties zoals Designer Outlet Roosendaal, het station, diverse parkeergarages, campings en horecagelegenheden. Oplage: 5000 exemplaren.

Het vernieuwen en verspreiden van de stadsgids is een project dat bij ons ligt sinds de samenvoeging met VVV Roosendaal in januari 2023. De stadsgids vervangt de eerdere ‘citymap’ en ‘shoppingmap’. Door de twee gidsen te combineren krijgt de bezoeker met één kaart een compleet overzicht van de hoogtepunten in de binnenstad. Ook geboren en getogen Roosendalers weten we te verrassen een mooie stadswandeling en met leuke tips zoals een kinderkunstroute langs 9 kunstwerken in de binnenstad.

Voor de dorpen en het buitengebied hebben we dit jaar ook een nieuwe folder uitgebracht. Lees hier meer over dit project. 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.