Nieuwe stadswandelingen

Wandel langs verscholen, groene plekken, historische gebouwen of juist de nieuwste ontwikkelingen in Roosendaal. In de maanden juni, juli en augustus neemt een ervaren gids bezoekers mee voor een zomerstadswandeling. Zelfs Roosendalers die de stad op hun duimpje kennen, zien de binnenstad vanuit een nieuw perspectief. Met dit initiatief willen wij Roosendalers en bezoekers de stad te laten (her)ontdekken. We hebben drie stadswandelingen ontwikkeld:

1 juni - Historische stadswandeling
Op 1 juni neemt gids Mieke Spekman deelnemers mee voor een historische stadswandeling.

13 juli - Roosendaal in ontwikkeling
Op 13 juli toont gids Joss Hopstaken de ontwikkeling van Roosendaal. Hij loopt vanuit het historisch centrum naar de nieuwste wijken Stadsoevers en Spoor C die nog volop in opbouw zijn.

10 augustus - Groen in de stad
Onder leiding van gids Theo de Munnik komt op 10 augustus het groen in de stad aan bod met een wandeling door de stadstuin van Hasselt, de Paterstuin, het Emile van Loonpark en Mariadal.

Aan de hand van verhalen en anekdotes trekt de geschiedenis van Roosendaal voorbij en komt de toekomst tot leven. Alle zomerstadswandelingen starten vanaf de VVV Winkel van Roosendaal, deelname is €7,50. Aanmelden kan via http://www.bezoek-roosendaal.nl/stadswandeling of in de Winkel van Roosendaal (Markt 6).

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.