Zomercampagne

De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus hebben grote impact op onze stad. Om de stad een impuls te geven, de lokale economie te ondersteunen én bewoners een leuke zomertijd te bieden is onze zomercampagne gelanceerd. Met deze campagne nodigen we mensen uit de zomer in Roosendaal te vieren en om de eigen stad te (her)ontdekken.

Met de zomercampagne ‘Roosendaal komt weer tot bloei’ worden bewoners en bezoekers sinds 15 juni geïnspireerd om de stad en eigen omgeving met andere ogen te bekijken en lokaal te eten, drinken, winkelen en beleven. In deze campagne wordt samengewerkt met VVV Roosendaal en de Binnenstad. Op onze website Bezoek Roosendaal bundelen we tips, geven we inspiratie, laten we zien welke activiteiten plaatsvinden in de stad en tonen we de verborgen plekjes. Naast de website, wordt de campagne ondersteund door een moodfilm en de inzet van abri’s, digiborden en driehoeksborden door de hele stad, offline media, online en social media, zomervlaggen in de binnenstad en speciaal ontwikkelde fietsroutes. De campagne loopt tot eind augustus.

In één minuut geniet je van de stad en dorpen die ontwaken, unieke plekjes en tips om eropuit te trekken deze zomer. De moodfilm is bij de start van de campagne gelanceerd.

 

We zitten niet stil! Bekijk onze overige uitingen:

Meer tips kunnen we goed gebruiken! Heb jij nog local tips die wij mee kunnen nemen in onze campagne? Wat zijn jouw must do’s en must sees in Roosendaal en de regio? Welke plek, activiteit of (kleinschalig)evenement ken jij? Deel het met ons via info@roosendaalcitymarketing.nl