Roosendaal maakt het bereikbaar

Roosendaal is een stad in beweging en ontwikkeling. Een ondernemende, ambitieuze stad die gezien mag worden! Daarom lanceerden we in februari 2021 een campagne om de stad de komende jaren nog meer op de kaart te zetten en nieuwe bedrijven, bewoners, talenten en bezoekers aan te trekken. Het thema van de campagne is ‘Roosendaal maakt het bereikbaar’. Onder deze noemer worden meerdere video’s en een nieuwe website gelanceerd en laten we zien wat voor moois er allemaal gebeurt in Roosendaal. De eerste film is gelanceerd en vertelt het verhaal van de stad. De komende maanden komen er nog meer video’s uit, gericht op bezoekers, bewoners, bedrijven en talenten. Met verhalen van en uit de stad, die bijdragen aan het versterken van het imago van Roosendaal.

Nieuwe website

De merkfilm is samen met de nieuwe website www.inroosendaal.nl het eerste deel van de campagne dat live gaat. Deze website is gemaakt om zo alle informatie voor inwoners, ondernemers en talenten te bundelen. Het helpt iedereen die zijn weg wil vinden in Roosendaal om beter door te stad te kunnen navigeren. Offline of online: iedereen is van harte welkom in Roosendaal!

De krachten gebundeld

Roosendalers maken de stad. En het zijn de Roosendalers die de stad laten bewegen, die ontwikkeling brengen. En daarom was het ook niet meer dan logisch om voor deze campagne de krachten te bundelen met Roosendaalse talenten en bedrijven. De strategen van Every Day hielpen bij het strategische marketingvraagstuk rondom 'Roosendaal maakt het bereikbaar', waarbij de creatieven van Lemon Goose hielpen om dit te vertalen naar een sterke, passende merkfilm. Gezamenlijk kwamen we zo tot de campagne zoals die nu is. De komende jaren vormt dit de leidraad die Roosendaal nog beter op de kaart gaat zetten. 

Wat volgt er nog meer

Je volgt sowieso alles van deze campagne op onze Social Media kanalen. Op Instagram, Facebook en LinkedIn houden we je op de hoogte van wat er gebeurd in de stad, lees je meer over bedrijven, ondernemers en ambitieuze, creatieve Roosendalers.