Wat doen wij voor jou?

Bekijk hieronder wat Roosendaal Citymarketing voor jouw organisatie kan betekenen. Spelen er andere vragen waarmee wij je kunnen helpen?  Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. 

Eigen pagina op de website  

Heb je een restaurant, café, winkel of overnachtingslocatie in de gemeente Roosendaal? Wij maken hiervoor een eigen pagina op de officielie toeristische bezoekerswebsite van Roosendaal. Zo zorgen wij voor extra zichtbaarheid van jouw onderneming. Daarnaast wordt je meegenomen in overkoepelende campagnes gericht om meer bezoekers te trekken of verblijf in Roosendaal.

Evenement in de digitale UITagenda 

Alle evenementen in de gemeente Roosendaal krijgen een vermelding in de digitale UITagenda op de bezoekerswebsite zodra deze bij ons gemeld worden. Zo maken wij jouw evenement bekend bij het grote publiek. Organiseer jij een evenement? Meld deze dan hier kosteloos aan. Wij zullen het evenement vervolgens meenemen in de digitale UITagenda en promoten via onze social media kanalen. Verder worden eens per maand de hoogtepunten uitgelicht op UITagenda-posters door de stad en drie keer per jaar verschijnt de papieren UITagenda die verspreidt wordt via high traffic locaties. Klik hier voor meer informatie over evenementpromotie.

Bezoekersinformatie  

Ben je op zoek naar offline uitingen met bezoekersinformatie? Wij hebben de gedrukte UITagenda, stadsgids en diverse fiets- en wandelroutes om jouw gasten van waardevolle tips te kunnen voorzien. Neem contact met ons op om deze te ontvangen.

Outdoor media 

Posters langs de weg, in bushokjes en reclame op digitale billboards. Outdoor media is de ideale manier om een groot publiek te bereiken. Organiseer je een evenement of activiteit voor de stad en de dorpen? Niet-commerciële activiteiten en evenementen kunnen we met reclame in de buitenruimte nog beter onder de aandacht brengen. Bekijk de mogelijkheden.

Ondersteuning evenementen

Een evenementorganisator ondersteunen wij door het proces van idee naar uitvoering te begeleiden. Roosendaal Citymarketing biedt advies op maat en heeft voor ieder evenement een pakket aan promotiemiddelen beschikbaar. Lees hier meer: evenementen.  

Beeldmateriaal 

Wij zorgen voor actueel en kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal van de gemeente Roosendaal. Deze foto’s delen wij graag met ondernemers en organisaties die ze willen inzetten voor hun eigen communicatie met als doel Roosendaal te promoten.  

Meer bezoekers trekken

Meer bezoekers trekken naar bepaalde gebieden, in vaktermen: gebiedspositionering. We denken strategisch mee en bedenken communicatieplannen en campagnes om een gebied zo aantrekkelijk mogelijk te laten zien. Voor Stadsoevers bijvoorbeeld maken we social media content, schrijven we verhalen op de website en maken we video’s om de ontwikkelingen zichtbaar te maken.  

Lokale makers stimuleren

We willen lokale makers stimuleren hun bestaande producten in de Winkel van Roosendaal te verkopen. Naast een (extra) verkooppunt bieden we hun zo extra zichtbaarheid. Daarnaast juichen nieuwe productontwikkelingen voor de Winkel van Roosendaal toe. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten.  

Ondernemersverhalen 

Een duurzaam, inspirerend of vooruitstrevend bedrijf lichten we graag uit met een ondernemersverhaal op onze website In Roosendaal. Op deze manier willen we het ondernemersklimaat op positieve wijze onder de aandacht brengen, andere of toekomstige ondernemers stimuleren en ook aan studenten/talenten laten zien wat Roosendaal te bieden heeft.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.