Deel twee bedrijvencampagne

In oktober 2021 lanceerden we deel twee van de bedrijvencampagne. Belangrijk onderdeel daarvan: de korte films die we maakten over drie in Roosendaal gevestigde bedrijven. Innovatieve, vernieuwende bedrijven waar we als gemeente trots op mogen zijn!

Aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers

Een van de doelstellingen van Roosendaal is om een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers te zijn. Om een plek te bieden waar, letterlijk en figuurlijk, de ruimte is om je ideeën te realiseren. Om mogelijkheden te bieden voor vernieuwing en innovatie. Om een plek te zijn die (jonge) talenten aantrekt, omdat we een plaats zijn waar je je kunt ontwikkelen. En dat kan en gebeurt al volop! Om dat te laten zien én andere bedrijven of ondernemers te inspireren hebben we korte films gemaakt van een aantal bedrijven die alle kansen in onze gemeente benutten. Deze films zijn het vervolg op het eerste deel van de bedrijvencampagne, die eerder dit jaar van start ging. In eigen woorden vertellen de ondernemers hun persoonlijke ondernemersverhaal. Deze verhalen zie en lees je op inroosendaal.nl/ondernemen. Organisaties Active Ants, BBQ Experience en Kameleon Solar zijn de eerste organisaties die we aan het woord laten, maar we zullen de komende periode nog meer verhalen vertellen van mooie, lokale bedrijven.

Campagne op LinkedIn

Net als bij deel 1 van de campagne wordt er ook op Social Media aandacht besteed aan de films. Zo hebben we uit iedere film korte stukjes gehaald en houden we interviews met ondernemers uit de gemeente. Deze content krijgt niet alleen een plek op onze site, maar zal ook gericht ingezet worden om te targeten op relevante doelgroepen en branches op Social Media. Volg ons dus ook zeker op LinkedIn om ook daar op de hoogte te blijven.