Lancering Bezoekersfilm

Roosendaal heeft bezoekers van de stad ontzettend veel te bieden! Zo kun je in Roosendaal bijvoorbeeld een vrije val ervaren zonder parachute in de Indoor Skydive, shop je luxe merken met hoge kortingen in het Designer Outlet Center, cross je op de grootste pumptrack ter wereld, of geniet je te voet of op de fiets van de prachtige natuur die in de dorpen te vinden is. En Roosendaal staat nooit stil! Zo is Leisure Park De Stok in ontwikkeling, komt er een Urban Park in de nieuwe wijk Stadsoevers, en zijn er al mooie overnachtingsplaatsen verrezen in de buitengebieden. Tel daarbij de gastvrije en diverse horecagelegenheden op en je ziet direct: Roosendaal heeft ontzettend veel in huis voor een dag, of meerdere dagen, weg! 

Onderdeel van de campagne Roosendaal maakt het bereikbaar

De bezoekersfilm is onderdeel van de campagne Roosendaal maakt het bereikbaar. Naast deze film maken we content voor Social Media kanalen, waarop we tips delen en bezoekers inspireren met activiteiten en bezienswaardigheden in Roosendaal. Die kanalen vind je hier:

Naast de bezoekersfilm zijn er nog een Algemene Merkfilm gemaakt en een Bedrijvenfilm. Die films bekijk je hier, op het Youtube kanaal van In Roosendaal