Lancering bedrijvenfilm

Roosendaal is een ondernemende stad. Een stad waarin innovatie en ontwikkeling gestimuleerd worden. Daarom lanceerden we 29 april onze nieuwe bedrijvenfilm, onderdeel van de campagne "Roosendaal maakt het bereikbaar". Want in Roosendaal weten het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente elkaar te vinden. We bieden een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven om te groeien, je krijgt hier letterlijk en figuurlijk de ruimte. Tot slot mag ook de unieke ligging en goede bereikbaarheid niet vergeten worden. Al deze factoren samen maken dat Roosendaal een ondernemende stad is. De stad van jouw toekomst! Bekijk hieronder de film die we maakten om dit imago van ondernemerschap en bedrijvinheid te versterken. 

Onderdeel van de campagne Roosendaal maakt het bereikbaar

De bedrijvenfilm is onderdeel van de campagne Roosendaal maakt het bereikbaar en het eerste vervolg op de algemene merkfilm van Roosendal die in februari gelanceerd werd. Naast deze film maken we content voor Social Media kanalen, vertellen we de verhalen van ondernemers en bedrijven uit de gemeente en delen we relevante informatie op www.inroosendaal.nl/ondernemen. Hier staat informatie over waar je je kunt vestigen, wie kan helpen wanneer je startende ondernemer bent, waar je subsidie kunt aanvragen en bij welk netwerk je je kunt aansluiten. De website wordt steeds aangevuld met nieuwe informatie, zodat die altijd actueel blijft en een goede gids is voor mensen die willen gaan ondernemen in Roosendaal. 

Wat volgt er nog meer

Je volgt sowieso alles van deze campagne op onze Social Media kanalen. Op Instagram, Facebook en LinkedIn houden we je op de hoogte van wat er gebeurt in de stad, lees je meer over bedrijven, ondernemers en ambitieuze, creatieve Roosendalers. 

Wil je de algemene merkfilm nog eens bekijken? Dat kan! De eerste film uit de campagne bekijk je hier.