Welkom in Hartverwarmend Roosendaal!

Van 6 december tot en met 5 januari wordt de binnenstad omgetoverd in een winterse, hartverwarmende sfeer.

De schaatsbaan en de enorme, prachtig versierde kerstboom op de Markt, het magische rendier op de Nieuwe Markt en de talloze winterse en sfeervolle activiteiten in de binnenstad die de mensen samenbrengen zijn het middelpunt van Hartverwarmend Roosendaal.

De Hartverwarmend Roosendaal agenda staat boordevol activiteiten en tijdens de decembermaand zijn de gezellige sfeer en het plezier verzekerd. Bekijk hieronder het volledige programma!

Stuur jouw foto in en win
Wil jij kans maken op vijf vrijkaartjes voor de schaatsbaan op de Markt? Maak dan een sfeervolle, creatieve foto of een selfie tijdens het schaatsen, bij de kerstboom op het Tongerloplein of de Markt of bij het magische lichtgevende rendier op de Nieuwe Markt, plaats de foto op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #hartverwarmendRoosendaal. Of stuur jouw foto naar info@roosendaalcitymarketing.nl. Elke week op maandag (16 dec, 23 dec, 30 dec) maken we twee winnaars bekend via Facebook.

Gewonnen kaartjes zijn alleen geldig tijdens deze editie van Roosendaal on Ice en te verzilveren tot en met 5 januari 2020.

Bekijk het totale programma